Verhuizer Helmond

Verhuizer Helmond

VERHUIZER HELMOND

Gaat u binnenkort verhuizen en is dat binnen Helmond, naar Helmond of uit Helmond, zoek dan een goede verhuizer Helmond om al uw dierbare spullen veilig op de andere plek te krijgen. Wij zijn professioneel, met goed materieel om uw meubels en andere spullen veilig en schadevrij te verhuizen. Ga niet zelf aan de slag met uw eigen auto, het enige wat u krijgt zijn beschadigingen en last van uw rug. Laat het ons voor u regelen, wij hebben de juiste auto zodat er meer meubels tegelijk verhuisd kunnen worden. Verhuizer Helmond hanteert bovendien interessante tarieven die de moeite waard zijn om over na te denken en je doen beseffen dat je het daar zelf of bij een ander niet voor kunt krijgen.

 

SPULLEN HEELHUIDS VERHUIZEN

Wij zijn ingesteld op verhuizen. Wij hebben het materiaal zoals dekens etc. om uw spullen ongeschonden op de andere plaats te krijgen. Kleinere spullen gaan netjes verpakt in speciale stapelbare kratten en grotere stukken kunnen op rollend materieel verplaatst worden. Verhuizer Helmond is de ideale verhuizer die gevestigd is in Helmond en u graag een vrijblijvende offerte aanbiedt. Gekeken wordt naar de hoeveelheid meubels en accessoires en naar de af te leggen afstand. Kijk op onze website voor meer informatie www.vanthielverhuizingen.nl.

 

INHUUR LIFT

Indien nodig kan Verhuizer Helmond ook materieel inhuren zoals bijvoorbeeld een lift. Vooral in de grote steden met oude centra is het niet mogelijk de trap te gebruiken om de spullen naar beneden of naar boven te krijgen, daarom wordt hier vaak gebruik gemaakt van een lift. Alles wat we nodig hebben om uw spullen netjes en ongeschonden te verhuizen wordt ingezet en desnoods ingehuurd bij een andere partij. Wij maken voor alles een passende offerte, zodat u vooraf weet wat u te wachten staat. Verhuizen is al een hele stap en een heleboel geregel dus laat daar ook niet nog een verhuizing bijkomen waar u een hoop ellende van heeft door het zelf te gaan doen. Schakel ons Van Thiel Verhuizingen in en wij nemen u deze zorg graag uit handen zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe woning kunt genieten.

verhuizer helmond